Tel: + 86 574 88369598

E-mel: bowlong@nbweikang.com

semua Kategori

Profil Syarikat

Rumah> Mengenai Kami > Profil Syarikat

Kami telah ditubuhkan pada 18 Mei 1996, dan kini telah menjadi perusahaan bersaiz besar dengan kekuatan ekonomi yang banyak, syarikat kami meliputi lebih daripada 13,000 m2, dan jumlah pelaburan adalah lebih daripada CNY 30,000,000. Kami pakar dalam pembuatan produk logam bukan ferus seperti tembaga (lembaran, bar, baris, jalur); kuprum bebas oksigen (lembaran, bar, baris, jalur); aloi perak tembaga (lembaran, bar, baris, jalur); telurium tembaga ( lembaran, bar, baris, jalur ); tembaga berprofil dan sebagainya dengan kilang penggelek D400*800mm, relau elektrik besar, mesin penarik baris 30t, penyemperit 1250t dan alat elektrolisis dupleks, penguji rintangan gelung dan spektrofotometer, dsb., yang semuanya dibuat oleh pengilang yang dilantik oleh metalurgi kementerian dahulu. Kami boleh menyediakan lebih daripada 98000MT kepingan tembaga, jalur dan baris setiap tahun dan semua produk boleh memenuhi keperluan khas daripada pengguna di sini dan di luar negara. Untuk memenuhi keperluan dan jangkaan pengguna, kami mengupah jurutera kanan dari Luotong dan Shangya, dsb. sebagai pengarah teknikal kami, jadi keupayaan teknikal kami bertambah baik.

Kami terletak di Kawasan Teknologi Tinggi Ningbo, di mana ekonomi paling makmur di wilayah Zhejiang Timur. Syarikat itu ditutup ke jalan utama ke kawasan pusat bandar, Jalan Tongtu, hanya 6Km, dan 20Km ke pelabuhan timur yang besar; Pelabuhan Beilun. Jadi kami mempunyai trafik yang sangat mudah dan lokasi geografi yang menaik.

Kami telah menegaskan dalam prinsip operasi "sederhana dan lembut untuk faedah bersama, berorientasikan orang yang ikhlas dan setia", semangat perkhidmatan "kualiti diutamakan dan pengguna diutamakan", terus menambah baik sistem pengendalian dan pengurusan kami. Kami telah lulus pensijilan ISO 9001:2000 pertama sekali dalam industri, yang telah menyokong perniagaan kami dengan berkesan. Kemudian, kami menambah baik aliran operasi dalaman dan menentukan tugas dan keperluan kerja mengikut sistem pengurusan kualiti. Pekerja bekerja dalam cara normatif dan teratur untuk meningkatkan pembelian, penjualan, pemprosesan dan penghantaran untuk memastikan dan memuaskan hati pengguna. Pada masa yang sama menjalankan perdagangan konvensional, kami mencari beberapa mod perniagaan baharu untuk keluli. Pada tahun 2005, kami memulakan perniagaan internet: www.nbweikang.com . Pelanggan boleh membeli dalam talian, yang sangat mudah. Pemberitahuan syarikat bukan sahaja untuk menggunakan alat yang sistematik, tetapi juga untuk meningkatkan kesedaran inovasi dan pengurusan, yang telah menjadi sebahagian daripada kecekapan teras dan budaya korporat kami.

Dalam situasi pembangunan ekonomi yang sangat baik di negara kita, kita akan memegang peluang bersejarah itu, bekerja keras secara berterusan dan berpegang pada prinsip "terus meningkatkan untuk menyediakan perkhidmatan tambahan kepada pengguna". Berdasarkan sumber yang banyak dan pengurusan serta perkhidmatan yang terperinci, gunakan diri kami pada bahan tembaga, dan beri jaminan untuk membekalkan produk yang mencukupi kepada pengguna. Kami akan bekerja keras untuk mencipta lebih banyak perkhidmatan dan manfaat kepada masyarakat dan pekerja.


Mengapa Pilih Kami

Vekon telah terlibat dalam pembuatan produk tembaga sejak 1996, mengumpul pengalaman melalui membangunkan formula bahan yang berbeza, menambah baik acuan ketepatan tinggi, menghasilkan pelbagai bahagian tembaga yang disesuaikan dan menyelidik kes daripada maklum balas pelanggan.

Perusahaan itu diperakui ISO 9001:2000 oleh UKAS (Perkhidmatan Akreditasi United Kingdom), memiliki kedua-dua barisan pengeluaran metalurgi dan pemesinan dengan kapasiti tahunan sebanyak 15000 tan.


Vekon menghasilkan siri penuh produk tembaga termasuk:

· jongkong tembaga

· papan tembaga

· jalur tembaga / tali pinggang / pita / gegelung / gulung

· rod kuprum / bar / wayar

· profil tembaga

· busbar kuprum / penyambung

· bahagian tembaga mesin tersuai

serta perkhidmatan pemesinan untuk logam lain:

· Pemesinan CNC

· memotong

· memusing / melarik

· hobbing / pengilangan

· membongkok/memusing

· menumbuk

· menggerudi / menoreh

Pelbagai kebolehan pembuatan mendapat manfaat daripada kemudahan berkuasa kami seperti relau elektrik, kilang penggelek D400x800, penyemperit 1250 tan, mesin lukisan 30 tan, pusat pemesinan CNC dan pelarik lain. Selain itu, Thermo Inductively Coupled Argon plasma Optical Emission Spectrometer (ICP-OES), sistem pengukuran probing ZEISS 3D, pembanding optik, durometer dan penguji kekuatan tegangan menyediakan data yang tepat untuk penambahbaikan.

Sebagai pakar dalam bahan tembaga dan pemesinan logam lain, Vekon sedang melakukan penyelidikan dalam bidang aplikasi, menaik taraf dirinya untuk mengikuti trend seluruh industri, menggunakan kepakaran dalam industri selama-lamanya. Vekon berbangga dengan falsafahnya 'diutamakan pelanggan', menyediakan perkhidmatan yang cekap berdasarkan pengeluaran pragmatik, menambah baik formula dan proses untuk pelanggan.